Afhalen bij BonBon Margo

Mijn liefhebberij van brood bakken is steeds in ontwikkeling. Naast nieuwe soorten zoek ik ook steeds naar een betere organisatie zowel tijdens het bakken als de verkoop.

Na 2 jaar begint mijn klantenkring toch redelijk groot te worden. Op een gemiddelde besteldag gaat dan 15 keer de deurbel, maak ik gezellig en praatje en gaat de klant met heerlijk brood weer naar huis. Super leuk maar langzaamaan niet meer te combineren met mijn gezinsleven.

Tijd voor wat anders. Vanaf begin 2020 heb ik nu een vaste bakdag. De donderdag. Woensdagavond begin ik al met de desembroden. Die worden donderdagochtend gebakken. Op donderdag maak ik dan het speltbrood. Dat is op basis van gist dus heeft veel minder rijstijd nodig. Als de planning goed loopt, kunnen de broden vanaf 14 uur tot 18 uur afgehaald worden bij BonBon Margo aan de Dorpsstraat. Alle broden gaan dus nog steeds op bestelling, Margo heeft geen losse verkoop. Een leuke nieuwe samenwerking.

Het standaard assortiment bestaat nu uit desembroden Zaden, Campagne en Glutenarm, en gistbrood Spelt. Af en toe maak ik wat extra’s zoals krentenbrood of stokbrood.