Nieuw jaar – nieuwe kansen

Tot mijn schrik zie ik dat mijn laatste blog dateert van april 2018. Dat is lang geleden. Ondertussen heb ik zeker niet stil gezeten. Maar wat dan wel?

  • nog 6 keer op de markt gestaan
  • de markt 7 keer georganiseerd
  • een grotere oven gekocht zodat ik nu 12 broden tegelijk kan bakken
  • het assortiment uitgebreid met speltbrood, krentenbrood en pitabroodjes
  • steeds lokaler geprobeerd in te kopen. Bijvoorbeeld het tarwevolkoren meel en tarwebloem van boerderij Eyckenstein uit Maartensdijk
  • meegedaan aan het programma de Keuken van Utrecht

Zo op een rijtje ben ik heel tevreden over wat ik tot nu toe heb bereikt met mijn hobby. Want dat is het eigenlijk nog wel.

Toch blijf ik op zoek naar nieuwe uitdagingen. Mijn laatste uitdaging is een lekker glutenvrij brood maken. Hierover later meer.

En ook wil ik mijn blog beter gaan bijhouden. Hou de website dus in de gaten en zie of dit voornemen standhoudt.