Bestellen! Foccacia

Na 2 onrustige weken is deze week weer donderdag mijn bakdag. Sinds ik van het speltbrood ook een desemvariant verkoop bak ik bijna geen gistbrood meer. Dat is prima maar vergt wel enige aanpassingen in mijn planning. Desembrood moet namelijk veel langer rijzen en die maak ik dus al woensdag. Op de bakdag zelf maak ik nu alleen nog maar speltbrood gist. Als er ruimte is in de oven kan ik dan prima nog wat extra’s bakken.
Vorige week heb ik voor mijzelf Foccacia geprobeerd. Erg lekker. Voor ik het doorhad was het op en had ik geen foto’s gemaakt. Het brood op de foto is dus niet door mij gemaakt maar geeft een goede indruk. Komende donderdag zal ik voor elke klant een stuk maken om te proeven. Eerst maar de basis-versie met alleen zeezout.
Ik ben benieuwd naar de reacties.

Wil je voor donderdag brood bestellen? Kijk hier naar de mogelijkheden.